29 juny de 2016 a les 12:14

Mercè Ochoa porta el seu humor Les Nits del Barri del Convent

Aquest dijous Les Nits del Barri del Convent us porten una altra sessió de cafè teatre, el quart i el darrer del cicle que s’ofereix a l’immillorable espai del convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà. Els nom d’aquest cicle s’ha escollit basant-se en la situació dels dos escenaris on es faran les actuacions: El Convent dels Franciscans, fins ara i la Piscina Municipal, a la fresca del primer dijous de juliol.

La pallassa Merche Ochoa (Logroño 1967)  és Premi Nacional de Circ 2014 i destaca per la seva capacitat interpretativa i cura de la técnica. 

Què veureu?

“Cloe Clavijo és una experta amenitzadora d’esdeveniments gastronòmics i cates. Coneguda i reconeguda per les seves anècdotes i històries sobre les delícies i bons caldos, és amant de la bona taula i el bon vi. Cloe somia amb un miracle, amb ser l’heroïna d’alguna de les seves històries, canviar de professió potser, ser cirurgiana o cabaretera… en fi. Avui no serà, ha d’amenitzar, i entre conte i conte, doncs un glopet de bon vi… que deslliga la llengua i encoratja l’esperit… i ja es sap: In vino veritas”.

L’obertura de portes serà a les 20:30h, ja que hi ha servei de bar. L’espectacle començarà a les 22.00h. El preu de l’entrada és de 3€.

Organitza: Associació de Veïns del Barri del Convent