16 maig de 2011 a les 13:29

Més de 1.100 persones visiten l’exposició Alguns mobles singulars al Castell Palau de la Bisbal

La mostra Alguns Mobles Singulars organitzada per l’Ajuntament de la Bisbal al Castell Palau ha rebut 1.126 visitants, segons dades que ha facilitat l’Oficina de Turisme de la Bisbal d’Empordà. La mostra va estar oberta entre el 8 d’abril i el 8 de maig i formava part dels actes paral·lels a la VIII Antic Empordà. Segons l’Oficina de Turisme, ha estat una de les més visitades de les que s’han organitzat.

Els mobles que es van poder veure formen part de la col·lecció Mascort custodiada per la Fundació privada Mascort, que va actuar com a comissària de l’exposició. Aquesta mostra permetia fer un recorregut evolutiu per estils, tipologies i períodes diferents en què es configura la història del moble. Els mobles exposats abastaven un recorregut històric que va del segle XV al XVIII.

Durant la celebració de la fira Antic Empordà es van ampliar els horaris de l’exposició i es van poder seguir, també, amb els comentaris d’un expert en el cas de les persones que van optar per seguir la visita guiada, coincidint amb la celebració de la fira Antic Empordà.