18 juliol de 2011 a les 14:08

Més de 30.000 persones han passat per la Fira de Circ al Carrer

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal va cloure ahir una de les seves millors edicions per la qualitat dels espectacles. Malgrat el temps inestable, especialment ahir a la tarda, més de 30.000 persones han passat aquest cap de setmana per la Bisbal per veure els 52 espectacles que hi havia programats, igualant les xifres de l’anypassat.

L’assistència de públic va ser superior a la d’altres anys tant divendres com dissabte. En canvi, ahir la pluja va fer minvar una mica la participació (a la Bisbal va ploure només un quart d’hora a la tarda, just abans de començar els espectacles). Amb tot, l’espectacle de cloenda Call me Maria, que acabava d’aterrar del Festival Grec de Barcelona (amb una adaptació escènica especial pera la plaça del Castell), va esgotar totes les entrades i 1.500 persones van poder veure un dels millors espectacles que s’han programat alllarg de la història de la Fira, que ja suma 16 anys. Nou artistes sobre l’escenari van protagonitzar un espectacle extraordinari, amb música en directe i un gran domini de totes les tècniques de circ. Els espectacles de pagament de dissabte -Zirocco de Cascai i Le Cabaret des Acrostiches- també van esgotar les entrades.

Un any més, l’èxit de la Fira assegura una nova edició. El portaveu del’associació Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, Dani Varela, va acomiadar el festival manifestant que la Fira també està indignada i per això hem de continuar fent circ”. Els organitzadors ja posaven la vista en l’edició del 2012 en la que un any més volen tornar a sorprendre un públic exigent amb el millor circ.