15 agost de 2008 a les 13:59

Més de 8.000 persones al concert del Canto del Loco a la Bisbal

El Canto del Loco

Unes 8.400 persones van passar dimecres, 13 d’agost, pel camp de futbol vell de la Bisbal d’Empordà per acudir a la cita del concert del Canto del Loco, que va ser tot un èxit i va transcórrer sense cap incidència.

La banda madrilenya va presentar a la Bisbal el seu cinquè treball, Personas, a més d’interpretar el seu repertori dels seus vuit anys de carrera musical.

La Policia Local, amb l’ajut dels Mossos d’Esquadra, va activar un dispositiu especial amb motiu de l’esdeveniment, ja que es preveia una gran afluència de públic i volum de trànsit. Els aparcaments de l’entorn del camp de futbol van obrir-se a partir de les cinc de la tarda d’ahir, mentre que a les nou del vespre, els agents de la Policia Local desviaven els vehicles a d’altres aparcaments més perifèrics. Es calcula que al voltant del camp de futbol hi havia més de 1.000 cotxes amb motiu del concert.

El Canto del Loco va oferir un concert de dues hores que va entusiasmar el nombrós públic assistent. La Creu Roja va haver d’atendre una trentena de persones per marejos i lipotímies, sense cap complicació major.

Segons la Policia Local, un cop acabat el concert, la sortida de vehicles va transcórrer amb normalitat i al voltant de la una de la matinada ja s’havia tornat a la normalitat.