4 març de 2010 a les 18:45

Més d’un miler d’escolars de 3er d’ESO participen a la trobada esportiva de la Bisbal d’Empordà

La trobada esportiva s’ha fet durant tot el matí amb equips mixtes acompanyats d’un professor o monitor. Els equips han anat passant per les diferents zones previstes de forma rotatòria per permetre a tots els equips participar de totes les activitats programades. L’espai s’ha dividit en sis zones que acollien diverses activitats. Així, per exemple, en la zona 1 hi havia els jocs cooperatius i la zona de llançament. Aquí s’hi ha fet les carreres de sacs gegants, l’estirada de corda, les bitlles catalanes i ferradura.

A la zona 2 hi havia preparats 10 camps de joc de voleibol i s’han jugat partits de 5 contra 5 amb una durada de 15 minuts.  També hi havia deu camps de korfbal amb la mateixa dinàmica que el voleibol.

A la zona 3 hi havia la zona de bicicletes i karts ecològics, amb un circuit delimitat i torns de participació de 3 minuts. La zona 4, en canvi, estava destinada al ‘funky’ i s’ha dedicat a practicar una coreografia de funky que ha servit com a cloenda de la
jornada tots els grups junts.

La zona 5 tenia un espai dedicat a l’iniciació a l’esgrima i un a la gran pista americana, on els participants, per parelles i lligats de les mans han hagut de fer un recorregut marcat.

Finalment, a la zona 6 s’ha fet una activitat relacionada amb elements pirotècnics no perillosos, taller que ha anat a càrrec dels Dracs de la Bisbal.