12 agost de 2008 a les 12:04

Miquel Abras roda el videoclip de ‘Crida’ als carrers i places del nucli antic de la Bisbal

Miquel Abras al castell

El cantant bisbalenc Miquel Abras va rodar durant dijous i divendres de la setmana passada el videoclip del tema "Crida" del seu segon disc "M’agrada sentir el que tu sents" als espais més emblemàtics del nucli antic de la Bisbal. Aquest escenari ha estat l’escollit pel cantant, que ha deixat a les mans d’Alan Fàbregas la direcció d’aquesta peça.

La cançó Crida, segons el mateix Abras, és un cant a la vida i a l’optimisme, ja que tracta de persones que no aconsegueixen els seus objectius o es queden a mig camí, però que lluiten per superar-se i buscar el costat positiu de la vida. Així doncs, és aquest afany de superació el missatge que vol transmetre el cantant bisbalenc. En el videoclip, diferents personatges que es troben en situacions adverses recorren diferents punts de la Bisbal, com el carrer de la Riera, la Volta de la Mel, el carrer del Call o el Pont Vell. Miquel Abras va apareixent en aquests espais i, en el moment de la tornada, juntament amb la banda, el cantant transmet aquest missatge encoratjador que dóna nom a la cançó des de la terrassa del castell de la Bisbal.

Aquest videoclip ha rebut el suport de l’Ajuntament de la Bisbal i també dels dos comerços bisbalencs Homo i Can Llinàs, que han cedit el vestuari a Miquel Abras. La perruqueria i maquillatge han anat a càrrec de Decap, de Santi Matas. També s’ha comptat amb la col·laboració de veïns de la Bisbal, que han participat com a actors o com a extres en el videoclip. Es preveu que el videoclip surti a la llum el proper mes de setembre.