15 maig de 2013 a les 12:50

Miquel Martín presenta Llegendes del mar de la Costa Brava” a l’alumnat de cicle superior de les escoles de la Bisbal”

Els alumnes de cicle superior de les escoles de primària de la Bisbal van participar a la xerrada que l’autor empordanès Miquel Martín va  fer, el dilluns 6 de maig, a l’amfiteatre del Mundial, sobre el seu llibre “Llegendes del mar de la Costa Brava”. Miquel Martín va començar l’activitat explicant, d’una manera molt amena, per què havia tingut interès a escriure aquest llibre, com ho havia fet, quin tipus de llegendes havia recollit, etc. A continuació, els alumnes de cicle superior, que ja havien treballat algunes de les llegendes a classe, van poder fer-li tot tipus de preguntes.

Durant aquest mes de març hi haurà dues sessions més de “L’escriptor a les escoles”: el 21 de maig, Albert Carol parlarà de Pere Calders als nois i noies de cicle mitjà, i el 24 de maig les Mestres Àvies Recuperadores de Contes (MARC) explicaran contes als alumnes d’educació infantil.

L’Escriptor a les Escoles és una activitat promoguda per les àrees d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal, en col·laboració amb l’Oficina de Català.