20 març de 2020 a les 9:46

Missatge de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu, amb les visites restringides al màxim des de la declaració de l’estat d’alarma

Seguint les indicacions emeses pels departaments de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies, la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu va publicar una nota informativa sobre les darrereres mesures de prevenció del centre. Així, atesa la situació provocada pel coronavirus (COVID-19), des de la declaració d’estat d’alarma el centre bisbalenc té les visites restringides al màxim i només es permet l’entrada en casos de necessitat o d’urgència justificada, i sempre amb l’aprovació de la direcció del centre. Des de la residència geriàtrica municipal van publicar ahir un missatge de vídeo per explicar el seu dia a dia arran del risc de propagació del coronavirus.

Cal tenir present que, a més, toca abstenir-se d’anar als centre si es presenten símptomes respiratoris, gripals o febre; si s’ha estat en zones de risc en els últims 14 dies; i/o si s’ha tingut contacte estret amb un cas probable o confirmat d’infecció per coronavirus. El centre de dia continua tancat temporalment, així com el menjador social i el servei de menjar per emportar de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu.

Pel que fa a la gent gran resident del centre, en cas de simptomatologia, l’equip professional sanitari de actuarà, en tot moment, seguint els protocols que marca el CAP de la Bisbal i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Per tal de treure ferro a la situació, l’equip de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu també ha publicat una altra nota on s’indica: «Per causes alienes a la residència geriàtrica, s’han restringit temporalment petons, abraçades i enxcaixades de mans: en el seu lloc oferim somriures i paraules amables».