24 abril de 2014 a les 10:09

Montserrat Carulla omple de gom a gom el Teatre Mundial

Més de cinc-centes persones van emplenar divendres 18 d’abril el Teatre Mundial per veure l’última obra de Montserrat Carulla, Iaia”, una comèdia alhora tendra i àcida en la qual es plantegen temes com la importància dels sentiments, la sinceritat i el poder de les ganes de viure enmig de la infinitat de problemes de la vida.

“Iaia” és bàsicament una obra familiar. L’autor i director és Roger Peña; l’àvia protagonista està interpretada per Montserrat Carulla, la seva mare; i el noi és Aleix Peña, el fill del Roger i nét de la Montserrat. El repartiment es completa amb la jove Katia Klein, un dels valors en alça del teatre català.

Però “Iaia!!!” és sobretot un gens dissimulat homenatge d’un fill a la seva mare i per extensió a la important figura familiar de la matriarca. Una divertida història sobre una iaia perepunyetes addicta a l’orxata i a les noves tecnologies que boicoteja la vida sentimental del seu nét.

Des de l’àrea de cultura, la regidora Marta Carol valora molt positivament l’assistència dels ciutadans bisbalencs tant a aquesta obra de teatre com l’anterior, i manifesta que a mesura que les disponibilitats pressupostàries ho permetin, es continuarà programant teatre al Mundial, després de més de 4 anys sense cap tipus d’obra de teatre professional.