2 maig de 2018 a les 14:09

Músics bisbalencs col·laboren en el primer aniversari del Local social de la Talaia

Poder seguir desenvolupant projectes socials al Local social de la Talaia. Aquest és l’objectiu amb el qual l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent ha organitzat un concert: recaptar diners per poder seguir endegant iniciatives que dinamitzin aquesta zona de la Bisbal d’Empordà. 

Coincidint amb el primer aniversari del Local social de la Talaia,  la celebració serà el proper dissabte 5 de maig a L’Alternativa Bar Musical (passeig Marimon Asprer s/n). L’associació va demanar a músics i grups bisbalencs si hi volien col·laborar i la resposta va ser d’allò més satisfactòria: la comunitat musical del municipi s’hi va bolcar en massa.

Així, dissabte vinent, a partir de les 22h l’escenari de la sala bisbalenca acollirà les actuacions dels grups i músics Sanjosex, Javier Ortiz, Fetus, Jordi Serradell, PD Guns, Pau Blanc, Coalición Kanalla, Panxuts Beerband i Fogem. A causa del gran nombre d’actuacions, es preveu cada concert duri uns 15 minuts.

A principis de gener fonts de l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent explicaven que havia calgut un any de feina per finalitzar la preparació dels tres espais cedits que inclou el local, per tal de poder-hi desenvolupar activitats socials de tota mena. A aquesta posada a punt cal afegir-hi el grapat d’activitats que ja fa més d’un any que van duent a terme: propostes tan diverses com tallers d’informàtica, sessions de yoga o punt de lectura. I és que feia temps que el col·lectiu de veïnes i veïns del Barri del Convent treballava per fer front a la mancança d’un espai on desenvolupar-se socialment i cultural a la zona sud de la Bisbal.