20 juny de 2023 a les 10:41

Neix El Rantell Música amb tres concerts gratuïts i una presentació de llibre al carrer Valls d’en Colomer de la Bisbal

|

Aquest dijous arrenca l’ERM (El Rantell Música) al carrer Valls d’en Colomer. La proposta serà del 22 de juny al 6 de juliol i oferirà un total de tres concerts i una presentació d’un llibre. Totes les propostes seran gratuïtes i es poden consultar amb detall a través de l’agenda municipal de la Bisbal d’Empordà.

«L’ERM és un cicle musical preparat amb moltes ganes i il·lusió que pretén dinamitzar culturalment la Bisbal» han explicat des de l’entitat. «Alhora, vol donar resposta als macro festivals uniformes, elitistes, dirigits a un públic molt concret, amb preus astronòmics i on sempre toquen els mateixos grups de moda, que inundaran moltes viles i pobles d’arreu del país», han afegit.

Arrencarà aquest dijous 22 de juny a les 19 h amb el trio power funk James White Experience. El dijous següent, a la mateixa hora, continuarà amb Pinan 450 f, una proposta de rap d’arrel marroquina. Serà el dissabte 1 de juliol a les 12 h del migdia quan el periodista Nando Cruz presentarà el llibre Macro Festivales, el agujero negro de la música. I clourà el dijous 6 de juliol, a les 19 h, amb Igomá: una proposta afro fusió de la Guinea Equatorial.

Va ser l’abril passat quan l’associació El Triangle Contrcultural va obrir les portes de El Rantell Música, un local al carrer Valls d’en Colomer de la Bisbal que vol esdevenir punt de trobada contracultural bisbalenc. Alhora s’hi poden adquirir discos, samarretes, llibres, còmics i altre marxadantge alternatiu.