23 novembre de 2022 a les 14:46

Neix la Coral del Punt de Trobada de Gent Gran de la Bisbal amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló

Recentment el Punt de Trobada de Gent Gran de la Bisbal ha encetat una nova proposta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló: la Coral del Punt de trobada de Gent Gran. La iniciativa sorgeix directament de la demanda d’algunes de les persones participants. És per això que es va fer la proposta al coordinador pedagògic de l’Escola Municipal de Música i va ser d’allò més ben rebuda.

A dia d’avui s’han fet dues trobades pilot per tal valorar quina serà la participació i la bona entesa entre el grup i la professora de cant de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló. El resultat ha estat un èxit: el grup ha congeniat entre els mateixos integrants i la professora. Així doncs, el projecte tira endavant i segueix amb les portes obertes a persones grans que hi vulguin participar: no cal tenir coneixements musicals, ni tampoc és necessari haver cantat abans en cap cor anteriorment. Només calen ganes de cantar i passar una bona estona amb companyia. L’activitat continuarà cada dilluns de 15 a 16 h a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló, al Teatre Mundial.

El Punt de Trobada de Gent Gran va destinat a persones de més de 60 anys, que resideixin a la Bisbal d’Empordà i tinguin ganes de fer activitats diverses i crear xarxa social. Aquestes activitats es poden ampliar depenent dels interessos i inquietuds de les persones participants que assisteixen al punt de trobada. L’objectiu és promoure una oferta plural d’activitats que s’ajustin als seus interessos, estimuli la seva participació dins la comunitat i així poder gaudir d’un envelliment actiu fomentant la convivència, les relacions intergeneracionals i la motivació personal. També fa assessorament en temes relacionats amb la gent gran. En aquest sentit, a dia d’avui s’ofereix: tallers de psicoestimulació (dimarts i dimecres de 10 a 12 h AM, a l’Ajuntament Vell); grup de lectura (dijous de 10.30 a 11.30 h, a l’Ajuntament Vell); sessions d’astronomia esporàdiques a la Biblioteca Lluïsa Duran; i una excursió anual.

Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç. També es pot contactar amb el Punt de Trobada de Gent Gran a través del telèon 674 655 113 o al correu electrònic gentgran@labisbal.cat