12 juny de 2019 a les 14:39

Nit en blanc al Terracotta Museu amb l’actuació de Pavvla

Si bé el Festival Ítaca ja va tornar a fer parada a la Bisbal d’Empordà des de l’any passat, enguany passarà per la Nit en Blanc al Terracotta Museu d’aquest proper dissabte 15 de juny. I és que en la seva aposta pels nous formats, el festival Ítaca, Cultura i Acció, amb la col·laboració del Terracotta Museu i de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, proposa una nit cultural a l’equipament que inclourà diverses propostes d’oci i que culminarà amb el concert de Pavvla, jove revelació de l’escena musical catalana que presentarà el seu nou disc Secretly hoping you catch me looking. Publicat a finals de l’any passat, aquest nou treball consolida el creixement musical i personal de Pavvla que és l’artista indie amb més projecció del nostre país avalada per crítica i públic.

Abans de l’actuació de Pavvla, el públic present podrà gaudir de diverses propostes tant a l’interior com a la terrassa del museu: actuacions musicals de petit format dels alumnes de l’Escola de Música Conrad Saló, activitats de l’Associació Ceramistes La Bisbal o una visita guiada exclusiva i inèdita al magatzem del museu, tancat habitualment al public i que s’obrirà durant aquesta nit blanca de cultura.

També inclourà una visita guiada d’uns 15 minuts al Terracotta Museu on es podrà descobrir un dels espais menys coneguts del Terracotta Museu: el magatzem. Les persones participants tindran l’oportunitat de veure la part del museu on es conserva un fons de ceràmica amb més de 10.000 objectes entre peces de ceràmica, motlles i eines. En el magatzem també s’hi troba la base d’un antic forn de ceràmica de flama directa i que es va localitzar durant les obres d’ampliació del museu i que normalment resta amagat als usuaris del museu.

Una vesprada amb un aforament limitat per a poc més de 200 persones que podran sopar al mateix espai amb un servei de food trucks ubicat al recinte. Els nens i nenes de 0 a 8 anys d’edat tindran entrada gratuïta. Menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals (a més, cal dur signada la corresponent autorizació que us podeu descarregar en aquest enllaç). Les entrades tenen un cost de 14 euros i ja es poden adquirir a través d’aquest enllaç