1 juny de 2016 a les 14:07

No només menjar: Ja sabem què mengem?

L’Àrea de Cultura, amb la col·laboració del bisbalenc Pitu Pla han organitzat un seguit d’activitats per reflexionar sobre l’alimentació en els nostres dies.

Ell debat que es genera en el cicle “Saps què menges?” vehicula entre els aliments globalitzats i els locals, els diferents agents que participen en l’elaboració dels aliments i de quina manera arriben al consumidor.

L’acte central és l’obra de teatre “Menjar” de la companyia francesa Zygomatic, Una epopeia absurda, poètica i musical al bell mig del nostre plat-a-taula.

Quatre actors-cantants escullen les armes d’humor a submergir-nos en la història de l’home i la seva alimentació. Una requisitori burlesc que ens qüestiona sobre la indústria agroquímica, l’agricultura productivista, la societat del consum, el menjar escombraria, etc. El que veu l’espectador és divertit, el que sent és cert. “Menjar” és un espectacle compromès, un terreny teatral idealment fèrtil per cultivar el propi pensament.

Es faran dues sessions al teatre Mundial, una per als alumnes de l’Institut de la Bisbal i l’altra per al públic a les 10 del vespre.

Com a activitats complementàries es realitzarà la xerrada de Josep Pàmies i l’exposició de Lluís Català (pel detall d’aquestes activitats podeu consultar la web de cultura).

Bon profit!