3 setembre de 2020 a les 17:48

Normes, consells i recomanacions per al públic assistent a la XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà

Segons ha informat l’organització de la Fira de de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, totes les persones que disposin d’alguna reserva d’algun espectacle de la XXV Fira de Circ al Carrer han de ser a l’espai de l’actuació, com a mínim 30 minuts abans que arrenqui la funció: si s’arriba més tard de l’hora d’inici de l’espectacle, i aquest ja ha començat, no s’hi podrà entrar. A l’accés caldrà mostrar el número de reserva que es va rebre per correu electrònic (digitalment o físicament) i caldrà fer ús de la mascareta en tot moment. Cal tenir present que els seients s’assignaran per nuclis familiars: no es podran moure les cadire adjudicades.

D’altra banda, cal tenir present que és molt important que si no es pot assistir a l’espectacle s’informi de la cancel·lació de la reserva. I és que que els seients els podran ser aprofitats per d¡altres persones que estan en llista d’espera. En aquest cas cal enviar correu electrònic informant de la cancel·lació a correu@firadecirc.org.

Finalment, l’organització recorda també que les reserves són gratuïtes però es demana un donatiu per la caixa de solidaritat per les companyies de circ que ha creat l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya. La situació derivada de la Covid-19 està afectant molt greument al sector cultural i aquesta és una manera d’ajudar-lo. El preu del donatiu recomanat per persona i espectacles és de 3€. El número de compte és el:ES20 1491 0001 2430 0008 7863.