1 març de 2024 a les 14:22

Nota de condol per la defunció de Maria Dolors Figueras Bruguera

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà vol expressar el condol per la defunció de Maria Dolors Figueras Bruguera. El consistori vol acompanyar en el sentiment la seva família i amistats. Descansi en pau.

Tot seguit es pot llegir un text escrit per l’equip de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Oficina de Català, on va treballar la Dolors:

Ens ha deixat una molt bona companya de feina, la Dolors Figueras, amb qui hem tingut la sort de poder compartir moments i experiències úniques viscudes al Mundial.

La recordarem perquè sempre tenia una paraula amable, un acudit per fer-nos riure o una abraçada reconfortant. La seva presència era sinònim de felicitat i optimisme, era alegre, divertida, cuidadora per naturalesa, germana gran per a moltes companyes. Agraïm el seu amor incondicional que ens va ensenyar a ser millors persones i a valorar allò important. No oblidarem mai la seva predisposició constant per ajudar a tothom, als companys de feina, als alumnes i a qualsevol qui ho necessités, ni tampoc la seva implicació en la llengua i cultura catalanes, i sobretot la cultura bisbalenca.

Les seves classes eren molt divertides, sempre feia jocs per aprendre la llengua, els alumnes dels cursos de català fins i tot la van proposar com a bisbalenca de l’any i de segur que sempre la tindran present.

Des de l’Oficina de Català i l’Àrea de Cultura volem enviar una forta abraçada a tots els familiars i amics que van tenir la sort de conèixer-la.

T’estimem i t’estimarem molt, Dolors!