19 juny de 2018 a les 11:19

Nou funcionament del CAP de la Bisbal durant l’estiu

Caldrà demanar hora el mateix dia: el nou funcionament serà vigent a partir del 16 de juliol. Serà llavors quan totes les visites hauran de ser amb cita prèvia, excepte les urgències o emergències mèdiques, que continuaran atenent-se les 24h del dia, els 365 dies de l’any.

Es pot demanar hora per telèfon, de dilluns a divendres: de 8h a 15h al  972 60 92 22. De 15h a 20h al 972 64 38 08. També es pot fer presencialment al CAP de la la Bisbal (C/ Marcel Ralló, 10), de dilluns a divendres de 8h a 20h.

Aquest canvi del model organitzatiu es realitza per tal de millorar  l’accessibilitat, l’atenció en la consulta i la gestió del temps. Cal destacar que amb aquest nou model les urgències i emergències es visitaran de manera immediata segons el nivell de gravetat: es tracta d’un sistema de treball nou, que ja s’està utilitzant en la majoria dels centres d’Atenció Primària de Catalunya. Aquest canvi no respon a cap retallada de recursos.

Per a més informació o dubtes es pot contactar l’equip de professionals del CAP bisbalenc a través del correu electrònic: atenciociutadabisbal@ssibe.cat