15 octubre de 2021 a les 7:21

Nou portal web municipal d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal

L’Àrea de Desenvolupament Local i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb el finançament de la Diputació de Girona, ha redissenyat el web d’Empresa i Ocupació, que alhora penja del web municipal i s’hi pot accedir  a través d’aquest enllaç: www.labisbal.cat/empresaiocupacio. Al nou portal web s’hi mostren els serveis que s’ofereixen a la ciutadania i a les empreses, des de persones que es troben en recerca de feina, programes de pràctiques per a joves, ofertes de feina, formacions, assessorament a l’emprenedoria i  el desenvolupament del Pla Estratègic de Promoció i Desenvolupament Econòmic de la Bisbal, Forallac, Cruïlles Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret.

Com a novetat destacada s’ha creat l‘Univers d’Empreses, una iniciativa sorgida en el marc del Consell d’Iniciatives Econòmiques, que actua com a cercador i directori d’empreses de la Bisbal. El cercador està classificat per activitats i ha de servir per augmentar la visibilitat online de les empreses i facilitar els contactes i la recerca de la informació del contacte de les empreses bisbalenques. Per formar part d’aquest directori d’empreses, cal fer inscripció mitjançant el formulari electrònic que s’ha habilitat al mateix web: l’objectiu és incloure-hi totes les empreses de Bisbal .

D’altra banda, s’ha creat un apartat específic per l’espai de Coworking de la Bisbal, que s’ha posat en marxa durant aquest mes de setembre. En aquest apartat hi ha tota la informació i documentació necessària per a sol·licitar l’ingrés en aquest espai. El coworking disposa d’un caràcter propi i està destinat a totes aquells emprenedors que tinguin com a objectius la innovació social i la sostenibilitat ambiental.

Amb la col·laboració de:

01logos_ddgi_apaisat_c-3