13 juliol de 2021 a les 11:21

Nova circulació, en un sol sentit, al carrer Cavallers i a la plaça de la Llibertat de la Bisbal d’Empordà

|

A partir del dilluns vinent, 19 de juliol, tal com ja es va avançar a l’inici de les obres del carrer Ample, la circulació de vehicles pel carrer Cavallers i la plaça de la Llibertat passarà a ser de sentit únic, des de la cruïlla amb el carrer Trinitat Aldrich i en direcció a l’avinguda les Voltes. Al carrer es disposarà, en els trams on sigui possible, d’una doble franja d’aparcament de zona blava, tres places de zona vermella i dues zones de càrrega i descàrrega.

El mateix dilluns es començarà a executar l’última fase de les obres de reordenació i pacificació del trànsit a l’entorn del carrer Ample. Consistirà en eixamplar les voreres del xamfrà de l’avinguda les Voltes amb la plaça de la Llibertat, en les dues bandes, per adequar el carrer a un sol sentit de la circulació.

Alhora, les obres de reordenació del trànsit a l’avinguda les Voltes també contemplen la senyalització d’una àrea de càrrega i descàrrega a banda i banda de l’avinguda, que permetrà donar servei directe als establiments del nucli antic. També es faran sis places d’aparcament de zona vermella.

Atès que les obres coincidiran també amb els treballs de rehabilitació de les façanes del Castell Palau de la Bisbal, s’habilitarà una zona provisional per a vianants en tot el tram de façana de l’edifici que dona al mateix carrer Cavallers. Per a qualsevol dubte o més informació, cal adreçar-se a la Policia Local: al número 1 del carrer Peixateries, al correu electrònic policialocal@labisbal.cat, o al telèfon 972 640 292). Alhora, al web municipal s’ha activat una secció amb tota la informació corresponent, que s’anirà actualitzant a mesura que avanci l’actuació.