30 maig de 2024 a les 11:41

Nova edició del cicle de Nits del Barri del Convent de la Bisbal d’Empordà amb tres dijous d’espectacles

Avui, 30 de maig, el claustre del Convent dels Franciscans acull una nova edició del cicle d’espectacles a l’aire lliure del cicle: Nits del Barri del Convent. Així, durant 3 dijous de maig i juny el barri del Convent de la Bisbal viurà espectacles de disciplines diverses: arrenca avui, dijous amb la proposta de màgia ‘Sense paraules’ d’Àlex Gilabert’ al claustre del Convent. La programació continuarà el dijous 13 de juny amb el monòleg ‘Soc la Mercè’ de La Quàntica Teatre  i clourà el dijous 27 de juny amb l’espectacle ‘Malas Hiervas’ de La Simbiòtica.

L’entrada de cada un dels espectacles ubicats al Convent sempre serà gratuïta amb donació voluntària i sempre començaran a les 21.30 h, tot i que s’obriran les portes a partir de les 20 h amb servei de bar. El projecte, enguany organitzat per l’Ajuntament de la Bisbal i gestionat per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca.

Tret de sortida amb ‘Sense paraules’ d’Àlex Gilabert
‘Sense paraules’ és l’espectacle més versàtil d’Àlex Gilabert que marcarà avui el tret de sortida. Serà un xou per a públic adult on no s’admeten grans artificis ni grans posades en escena: només un mag enfront del seu públic. El claustre del Convent dels Franciscans acollirà un repte per als sentits on l’espectador podrà presenciar números de màgia impossibles a escassos metres dels seus ulls. La proposta combina a la perfecció la màgia i la comèdiam traient el millor de cadascuna d’aquestes dues disciplines escèniques.