23 setembre de 2021 a les 12:23

Nova edició del mapa d’acollida municipal de la Bisbal amb totes les actualitzacions més recents

||

Va ser l’any 2018 l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració del Servei d’Acollida Municipal, va impulsar la creació d’un mapa d’acollida municipal. Des de llavors, cada any s’ha anat actualitzant: si el novembre del 2020 es va fer una nova reedició de la informació a partir de l’avaluació del projecte i la seva implementació, avui es presenta una nova edició amb totes les actualitzacions municipals més recents.

El mapa respon a l’objectiu d’esdevenir un recurs accessible per a totes les persones que arriben a la Bisbal d’Empordà, i alhora, és una eina que facilita la tasca als professionals municipals al recollir tot el conjunt d’equipaments i serveis que participen del circuit de primera acollida. Està editat en diferents idiomes i inclou la informació més rellevant de cadascun dels recursos necessaris en primera instància —com horaris, adreces o vies de contacte, entre d’altres.

Aquest mapa es distribuirà properament a tots els equipaments i serveis municipals de la Bisbal, així com a diferents comerços de referència que puguin actuar com a derivadors per a persones que desconeixen el servei, actuant així com una xarxa local de suport a l’acollida. També s’ha creat un vídeo que presenta el mapa d’acollida, juntament amb el mapa, que també es pot consultar a través del web municipal.