27 gener de 2021 a les 18:08

Nova edició del projecte ‘Apadrinar un avi’ a la Bisbal: enguany, per carteig

||

Un any més, alumnat de l’Institut de la Bisbal participa al projecte Apadrinar un avi de Càritas de la Bisbal a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu. Enguany, com que la situació sanitària de pandèmia de COVID-19 no permet que el jovent voluntari pugui accedir a l’equipament bisbalenc, s’ha establert un nou canal de comunicació: el carteig.

Així, a través de cartes per correu postal, jovent i gent gran es coneix i comparteix experiències. Un cop al mes el centre geriàtric rebrà una carta de cada jove voluntari dirigida a la persona gran i se li farà el retorn corresponent. A més, també es faran videotrucades: com la que es va fer la setmana passada per tal que joves i persones grans que participen del projecte es coneguessin.

El projecte Apadrinar un Avi de Càritas posa en relació joves i persones grans que viuen en centres residencials, fomentant així la relació intergeneracional a través de les visites dels joves al centre. Enguany a la Bisbal hi participen 9 joves, dels quals 3 continuen l’experiència de cursos passats. Es pot trobar més informació a través d’aquest enllaç.