6 abril de 2021 a les 10:23

Nova entitat esportiva al municipi: neix el Club d’Escalada La Bisbal

Nova entitat esportiva al municipi formada per un grup de joves de la Bisbal i rodalies: el Club d’Escalada La Bisbal. L’associació neix de la necessitat del manteniment i la millora del rocòdrom i des d’on volen  fomentar l’escalada per a adults i infants. El rocòdrom de la Bisbal, ubicat al Pavelló Firal, és utilitzat per persones escaladores de la Bisbal i d’arreu de la comarca, que venen al municipi per fer-hi entrenaments.

«L’escalada aporta superació personal, concentració, confiança i diversió», han explicat des de l’entitat que vol fomentar-la al municipi. «Durant la pràctica de l’escalada es treballa tot el cos i això fa que sigui un esport molt recomanable, tant pel manteniment físic, com per ajudar a prevenir lesions», han afegit. L’objectiu del Club d’Escalada La Bisbal és millorar les instal·lacions per tal que tots els socis i sòcies es sentin segurs/es practicant l’esport i, a la llarga, ampliar el rocòdrom del municipi. «Som un equip amb moltes ganes de tirar endavant aquest projecte», han conclòs.

El rocòdrom del Pavelló Firal de la Bisbal actualment disposa d’una zona de búlder amb diverses pendents: des de paret vertical fins a un desplom de 90º que, amb diferents presses, pot ser utilitzada per dur a terme exercicis de tota mena. L’entitat té l’objectiu d’ampliar la zona de búlder i, alhora, fer-hi una zona de corda.

Cal tenir present que per poder utilitzar les instal·lacions s’ha de ser soci del Club d’Escalada La Bisbal. Les persones interessades poden demanar informació a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, al correu electrònic esports@labisbal.cat o al telèfon 617562615.