20 juliol de 2015 a les 13:46

Nova oferta de visites guiades a la Bisbal d’Empordà, Peratallada, Canapost, Monells, Corçà i Ullastret

Els ajuntaments de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret han programat visites guiades per aquest estiu 2015 als seus nuclis medievals d’acord amb les accions previstes en el marc del pla d’accions de Pla Estratègic.

Aquestes visites guiades es programen, cada dijous, divendres i dissabte, des del 16 de juliol fins al 12 de setembre. Específicament, els dijous les visites es realitzen als nuclis de Peratallada i Ullastret, els divendres a la Bisbal d’Empordà i Canapost i els dissabtes a Corçà i Monells. Les visites guiades ofereixen als visitants conèixer aquesta part de l’Empordà que conserva l’essència del territori empordanès, d’alt valor paisatgístic i uns pobles amb l’estructura i els vestigis medievals intactes.

L’horari de les visites és a les 19 h i el preu de la visita és de 3€ per persona i dia. Cal fer reserva prèvia a les oficines de turisme de la Bisbal o de Peratallada.

Aquesta acció de promoció i dinamització turística conjunta s’emmarca en el Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupacional dels ajuntaments de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret, que va ser finançat pel SOC i el Fons Social Europeu.