5 setembre de 2022 a les 8:25

Obert el període d’inscripcions de les activitats esportives d’hivern de la Bisbal d’Empordà

Ja s’ha obert el període d’inscripcions de les activitats esportives d’hivern, que arrencaran el dia 17 d’octubre. A través dels documents adjunts es pot consultar el díptic amb tota la programació i les corresponents sol·licituds d’alta (per a adults i per a infants). Caldrà formalitzar-ho presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (avinguda Mas Clarà, 1-21) o per correu electrònic a esports@labisbal.cat

El catàleg d’enguany inclou propostes esportives que es faran a equipaments diversos, com a la Piscina del Club Tennis la Bisbal, a l’Escola Bressol El Tren Petit o al Pavelló d’Esports. Per als infants s’ofereix: multiesports, judo, activitat musical, psicomotricitat i natació. D’altra banda, per a adults es faran activitats esportives per a persones de la tercera edat, sala de fitness i musculació, activitats de manteniment, pilates, spinning, ioga i aguagym.

Les places a totes les activitats són limitades i se seguirà el criteri d’ordre d’inscripció. Les activitats esportives municipals d’hivern són organitzades per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Es pot consultar més informació contactant amb l’Àrea d’Esports del consistori: per telèfon 972 64 21 98, per whatsaap  al 617 56 26 15, o al correu electrònic esports@labisbal.cat.