12 maig de 2021 a les 16:48

Obert el termini per sol·licitar els ajuts per a la participació a les activitats d’estiu que es fan en instal·lacions municipals

|

Avui, dimecres 12 de maig, s’ha obert el període per sol·licitar els ajuts econòmics als preus dels casals d’estiu que es desenvolupen en instal·lacions municipals: el termini de recepció de sol·licituds acaba el dia 26 de maig. Es pot trobar tota la informació referent a la convocatòria a través d’aquest enllaç.

L’objectiu des ajuts, d’acord amb les bases de la convocatòria, és poder minorar l’import de la inscripció a l’activitat i, així, facilitar la participació a les activitats d’estiu als infants i joves de la ciutat. Així, les sol·licituds poden presentar-se telemàticament a través de la seu electrònica (es pot consultar manual de suport adjunt a aquest enllaç) o presencialment (sol·licitant cita prèvia través d’aquest formulari, al telèfon 678 551 570, de 9h a 14h, o al correu electrònic citaprevia@labisbal.cat).

Les activitats subvencionables en aquesta convocatòria són les següents:

  • Casal: Aquest estiu, cada dia és una festa (Escola Mas Clarà)
  • Casal: Pinta de verd el teu estiu (Escola Joan de Margarit)
  • Forma’t: Curs de premonitor/a (Escola Empordanet)
  • Campus Atlètic Bisbalenc (futbol – dansa)
  • Campus Bisbal Bàsquet

Podran ser persones beneficiàries de l’ajut aquelles que estiguin empadronades a la Bisbal d’Empordà i tinguin el seu fill/a o infants en acollida inscrits en una de les activitats subvencionables; que no tinguin tenir cap deute pendent amb l’ajuntament; i que tinguin un nivell d’ingressos anuals com a unitat familiar, igual o inferior als llindars econòmics establerts en aquesta convocatòria. El percentatge de bonificació a aplicar a les sol·licituds que compleixin tots els requisits podrà ser d’un 40% o un 60% de reducció del cost de l’activitat d’acord amb llindar d’ingressos de la unitat familiar acrediti a la sol·licitud.

La documentació que caldrà adjuntar en el moment de la tramitació de la subvenció és la següent:

  • Fotocòpia del DNI/NIE de tots els membres de la unitat familiar.
  • Fotocòpia del llibre de família.
  • Acreditació d’ingressos econòmics de la unitat familiar (de totes les persones majors de 16 anys):

– Última declaració de la renda presentada o certificat d’ingressos.
– En cas de no tenir ingressos, un certificat que ho justifiqui.

Per a obtenir més informació de la convocatòria us podeu posar en contacte amb l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania al telèfon 678 55 15 70 (de 9 h a 14 h) o al correu electrònic acciosocialiciutadania@labisbal.cat