2 juliol de 2020 a les 11:18

Oberta la convocatòria per al IV Premi Empordà de Novel·la

Tal com ja es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Girona, ja s’ha obert la convocatòria per a la concessió d’un premi econòmic per al 4a edició del Premi Empordà de Novel·la. Les obres que hi optin, com ja va és habitual, han de ser rigorosament inèdites i escrites en català (amb una extensió mínima de 200 pagines). Les persones participants n’han de garantir l’originalitat, les obres no poden estar en procés d’edició , ni poden haver estat mai premiades en d’altres concursos. Les obres es presentaran de manera anònima i enguany es concedirà un premi de 2.500 euros.

L’obra guanyadora serà publicada per Brau Edicions, prèvia signatura del corresponent contracte. El vericte del premi es farà públic en el transcurs de l’acte de lliurament que tindrà lloc la vigília de Sant Jordi de 2021 a la Biblioteca Lluïsa Durant de la Bisbal d’Empordà. El jurat del III Premi Empordà de Novel·la estarà format per Joan Maria Puigvert, Neus Lloveras, Marià Sais, M. Teresa Calabús, Josep Pastells, Blai Manté i Jordi Imaz. El termini límit per presentar-s’hi és fins el dia 5 de gener de 2021 i ja es poden consultar les bases amb tots els detalls a través d’aquest enllaç

La iniciativa va néixer de la mà del bisbalenc Jordi Imaz i de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la voluntat d’incentivar la participació tant de talents emergents, com d’escriptors en actiu. Imaz volia cobrir aquest buit de concursos literaris a la comarca, ja que trobava necessari potenciar i facilitar l’aparició de nous escriptors. Enguany el projecte torna a comptar amb la col·laboració de l’editorial Brau Edicions.