15 febrer de 2022 a les 8:44

Oberta la matrícula al curs de Sardanes gratuït de la Colla Joia de la Bisbal, que enguany s’integra a l’Escola Municipal de Música Conrad Saló

|

Coincidint amb la celebració del 40è aniversari de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló, la Colla Joia de la Bisbal passa a formar part de les formacions del centre i es reactiva el curs de sardanes amb l’objectiu de seguir donant valor a la cobla, símbol de la identitat de la Conrad Saló. El cursos de sardanes s’inicien a partir del 4 març: es faran els divendres de 17h a 18h a la Biblioteca Vella del Teatre Mundial i la matrícula és oberta per a nens i nenes a partir de 6 anys.

Seran impartits per Ma Àngels Torres, que entomarà el relleu de la Montserrat Castillón, que durant molts anys ha vetllat per tal que la mainada de la Bisbal adquireixi els valors de la sardana. Els curs és gratuït i les inscripcions seran a través de l’Escola de Música al correu electrònic info@escolaconradsalo.cat i al telèfon 647833753. Per a més informació s’hi pot contactar.