30 agost de 2023 a les 19:29

Obertes les inscripcions a la Coral del Punt de Trobada per a la Gent Gran

L’any passat el Punt de Trobada de Gent Gran de la Bisbal va encetar una nova proposta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló: la Coral del Punt de trobada de Gent Gran. Aquest setembre la coral enceta un nou curs de la iniciativa sorgida directament de la demanda d’algunes de les persones participants al Punt de Trobada de Gent Gran de la Bisbal. El projecte té les portes obertes a persones grans que hi vulguin participar: no cal tenir coneixements musicals, ni tampoc és necessari haver cantat abans en cap cor anteriorment. Només calen ganes de cantar i passar una bona estona amb companyia. L’activitat, amb un preu de 15 euros trimestrals, serà dilluns de 13 a 14 h a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló, al Teatre Mundial.

El Punt de Trobada de Gent Gran va destinat a persones de més de 60 anys, que resideixin a la Bisbal d’Empordà i tinguin ganes de fer activitats diverses i crear xarxa social. Aquestes activitats es poden ampliar depenent dels interessos i inquietuds de les persones participants que assisteixen al punt de trobada. L’objectiu és promoure una oferta plural d’activitats que s’ajustin als seus interessos, estimuli la seva participació dins la comunitat i així poder gaudir d’un envelliment actiu fomentant la convivència, les relacions intergeneracionals i la motivació personal. També fa assessorament en temes relacionats amb la gent gran i s’ofereixen tallers de psicoestimulació, grup de lectura, sessions d’astronomia esporàdiques a la Biblioteca Lluïsa Duran i una excursió anual.

Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç. També es pot contactar amb el Punt de Trobada de Gent Gran a través del telèfon 674 655 113 o al correu electrònic gentgran@labisbal.cat.