23 maig de 2023 a les 9:14

Obertes les inscripcions pel curs 2023-2024 de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló

||

Ja s’han obert les inscripcions pel curs 2023-2024 de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló: poden fer-se presencialment a les Escoles Velles (carrer 1 d’octubre de 2017, 16-24 de la Bisbal) o en línia. Les inscripcions d’antics alumnes són del 22 al 29 de maig, alhora que el nou alumnat pot fer-ho del 30 de maig al 9 de juny. 

D’una banda, l’Escola d’Arts Plàstiques enguany ofereix cursos per a totes les edats i nivells, d’expressió artística, de dibuix i pintura o de ceràmica, entre d’altres. A través de l’apartat web de l’escola s’hi trobar el formularis corresponent a la inscripció i consultar més informació, alhora que es pot contactar a escolaarts@labisbal.cat o al 647 83 37 53.

D’altra banda, l’Escola Municipal de Música Corada Saló enguany ofereix cursos per a totes les edats i nivells: de sensibilització de formació bàsica, avançada o per a persones adultes. Enguany el centre ofereix formació dels instruments flabiol i tamborí, tenora, flauta travessera, fiscorn, trombó de vares, trombó de pistons, contrabaix, baix elèctric, saxo, clarinet, trompeta, cant, violí, viola, guitarra, piano, bateria i percussió. A través del web de l’Escola Municipal de Música Corada Saló es poden trobar els formularis corresponents a les incripcions i consultar més informació, alhora que es pot contactar a info@escolaconradsalo.cat o al 647 83 37 53.