13 març de 2017 a les 12:25

Objectiu: dinamitzar Ràdio Bisbal

Un dels propòsits de la legislatura vigent de l’Àrea de Comunicació del consistori és abocar-se en la dinamització de Ràdio Bisbal. Des del consistori es vol treballar per tal de vetllar per al correcte funcionament de l’emissora municipal i això comença per endegar-hi les inversions tècniques necessàries per tal de garantir-ne el correcte funcionament.

I és que és ben sabut que Ràdio Bisbal requereix de considerables actuacions urgents, tant pel que fa a nivell intern d’instal·lacions -tècnic i informàtic-, com a nivell extern, de telecomunicacions i difusió. Sense anar més lluny, les deficiències de les instal·lacions que acullen la ràdio ha generat alguna desafortunada apagada durant les darreres setmanes. 

Així doncs, el consistori vol agrair la dedicació altruista i desinteressada de tots els voluntaris que treballen dia a dia pel funcionament de Ràdio Bisbal (destacant la implicació de noms com Manel Magrinyà o Lluís Sais). Tanmateix, per aquest 2017, l’Ajuntament de la Bisbal té la voluntat de fer-hi una inversió de 10.000€ contemplada al pressupost municipal pendent de ser aprovat.

D’altra banda, l’Àrea de Comunicació també vol impulsar –colze a colze amb els voluntaris implicats- la dinamització de l’emissora amb accions d’àmbits ben diversos: la renovació de la graella, la cerca de nous programes radiofònics (propis i aliens), el suport a tots els voluntaris que col·laborin amb l’emissora, el llançament de campanyes publicitàries que aportin autofinançament a l’emissora, campanyes de promoció per tal d’incentivar-ne l’audiència o la reactivació del web i les xarxes socials de Ràdio Bisbal, entre d’altres aspectes.

En definitiva, doncs, l’Ajuntament de la Bisbal pretén fer palès el seu compromís amb Ràdio Bisbal i que els resultats siguin visibles ben aviat. Pareu bé l’orella!