18 febrer de 2022 a les 12:38

Obres de millora de l’espai d’aparcament i de joc contigu a l’Escola Joan de Margarit de la Bisbal

|

Dilluns vinent, 21 de gener, arrenquen les obres de millora de l’espai d’aparcament i de joc contigu a l’Escola Joan de Margarit de la Bisbal d’Empordà. La zona, situada entre l’escola Joan de Margarit i el carrer del Morró, actualment és un espai d’aparcament amb un camí delimitat amb pilones de fusta al costat de l’escola i, a prop, hi ha una zona sense ús específic a tocar de l’entrada de l’escola. Les obres d’adequació d’aquests espais volen servir per millorar la zona d’aparcament i construir-hi un espai de joc amb un camp de futbol.

Els treballs consistiran en fer el corresponent moviment de terres i demolicions; drenatge amb les corresponents excavacions de les zones; encintat i pavimentació de l’aparcament, el camí de vianants i el camp de futbol; enllumenat de la zona d’aparcament i del camp de futbol; i senyalització i protecció dels espais. Tindran una durada de dos mesos aproximadament i un cost de 99.734,90 euros. 

Afectacions al trànsit
Mentre durin els treballs l’espai d’aparcament quedarà fora de servei. És per això que, paral·lelament, s’ha habilitat un provisionalment un aparcament situat en el pati d’illa situat entre la plaça Pere Lloberas, l’avinguda Josep Irla i el carrer Joan Pla Capell. L’entrada de l’aparcament serà per la plaça Pere Lloberas i la sortida, pel carrer Joan Capell, a fi de facilitar la mobilitat entre totes les persones usuàries de l’aparcament i evitar embussos.

Atesa aquesta circumstància, s’ha previst restringir l’entrada al carrer Joan Pla Capell des de l’avinguda Josep Irla en les franges horàries compreses entre 15 minuts abans i 15 minuts després de l’horari d’entrada i sortida de l’escola. Aquesta restricció únicament serà d’aplicació per a les persones no residents, de manera que s’evitarà que les persones usuàries del CEIP violin el sentit de circulació establert i facilitarà que l’agent de la Policia Local situat a la cruïlla entre el carrer Joan Pla Capell i l’avinguda Josep Irla permeti l’accés a veïns i veïnes, si les condicions de trànsit ho permeten.