1 desembre de 2023 a les 11:31

‘Obrir un local, idea genial’: nova campanya municipal per dinamitzar l’obertura dels locals buits de la Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà enceta avui una nova campanya per promoure l’obertura de nous locals. Amb l’eslògan ‘Obrir un local, idea genial’, la iniciativa vol ajudar a dinamitzar els locals buits de la ciutat, omplint-los de vida a fi d’aconseguir que la Bisbal enriqueixi el teixit comercial i de serveis variat i de qualitat, tant per la ciutadania com pels seus visitants.

L’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local ja fa anys que porta a terme un servei d’assessorament a persones emprenedores que volen obrir un negoci i per això mateix impulsen la creació d’una base de dades d’aquells propietaris que estiguin interessats en posar en lloguer o venda el seu local comercial i dels emprenedors interessats en obrir un local comercial a la Bisbal d’Empordà. L’objectiu final és facilitar que les persones que volen obrir un local per a un negoci a la Bisbal d’Empordà tinguin diferents opcions a escollir, endegant una campanya que va directament als sectors clau per a l’obertura de locals comercials tancats. ‘Obrir un local, idea genial’ aposta per donar eines i suport, principalment, a propietaris/àries i potencials emprenedors/es que vulguin ocupar algun d’aquests locals buits.

 

La campanya arrenca avui a nivell digital (xarxes socials i Google ads) i amb el repartiment de fulletons explicatius arreu de la ciutat, dirigits a emprenedors/es i a propietaris/àries. Alhora també es pot consultar l’apartat web a visitlabisbal.cat. Al web s’hi pot consultar en tot moment la campanya i es poden deixar dades de les persones interessades, de persones propietàries que vulguin vendre o llogar un local comercial, així com d’emprenedors/es que volen obrir-ne un a la Bisbal d’Empordà.