27 novembre de 2019 a les 9:54

Oques Grasses, Orquestra Di-Versiones i Kharloss Selektah, a la Festa Exòtica dels Voltors

El proper dissabte 30 de novembre, a partir de les 23 h, el Pavelló Firal de la Bisbal acull la 4a Festa Exòtica de l’entitat bisbalenca Els Voltors. L’organització promet una nit carregada de sorpreses amb un cartell ben festiu que inclourà les actuacions d’Oques Grasses, l’Orquestra Di-Versiones l i Kharloss Selektah. Ja es poden adquirir entrades a través del web de l’entitat.

La festa inclourà servei de guarda-roba, calefacció, servei de bar a preus populars, fotògrafs i photocall i una creperia. No es permetrà l’entrada a menors de 14 anys, mentre que les persones menors de 16 hauran d’identificar-se amb el DNI i entrar acompanyats del seu pare, mare o tutor/a legal.  

La Festa Exòtica va néixer ara fa tres anys, a partir de l’extinció de la reconeguda Festa Eròtica. L’entitat bisbalenca va crear aquesta festa amb la voluntat de convertir el darrer cap de setmana de novembre, en «l’últim dia estiuenc de l’any». És per això que l’entitat bisbalenca emula un ambient tropical per crear «la festa més exòtica de les comarques gironines».