20 gener de 2021 a les 12:20

Paqui Gámez i Carmina Puignau, guanyadores del Concurs de Pessebres de la Bisbal d’Empordà

Aquest dissabte, 13 de gener, el jurat del Concurs de Pessebres de la Bisbal d’Empordà es va reunir i va deliberar quins havien de ser els guanyadors d’enguany. Un cop analitzats tots els vídeos rebuts es van puntuar individualment i els pessebres amb la suma més quantiosa de punts van esdevenir els pessebres guanyadors d’aquest Nadal passat.

El primer premi el va obtenir Paqui Gámez, que obté un lot de discos del segell Bankrobber. D’altra banda, el segon pessebre guardonat va ser per Carmina Puignau, que ha rebut un lot de llibres de l’editorial Edicions Sidillà. La resta de participants tenen dues entrades de cinema al Teatre Mundial per la data que vulguin.

Per participar al Concurs de Pessebres de la Bisbal d’Empordà d’enguany calia crear un vídeo horitzontal d’un màxim de 15 segons i enviar-lo per correu electrònic. Hi havia temps fins el 27 de desembre del 2020 i hi podien participar domicilis particulars de la Bisbal d’Empordà. A través del vídeo adjunt a aquesta publicació es poden visualitzar els vídeos guanyadors, seguits de tots els que hi han participat.