22 gener de 2013 a les 14:47

Parc Infantil de Nadal 2012

Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre es va realitzar el Parc Infantil de Nadal 2012. Com a novetat, hi va haver la nova ubicació, que va ser al Pavelló Firal. L’Eva Bassó, regidora d’Esports, manifestava: “Ho valoro molt positivament, ja que es disposa de més espai i permet oferir activitats més variades. Així ens ho han fet saber molts dels pares que hi van assistir”.  

Aquest any hi ha hagut: l’Scalextric, la tirolina, el rocòdrom, els tallers, l’espai de ludoteca per als més petits, així com una gran varietat d’inflables.

La regidora també explicava: “Per primera vegada s’han ofert activitats a l’exterior, com han sigut passejades amb 4 ponis en un circuit tancat dins la població. En total, hi van pujar 128 nens i nenes. L’activitat dels sis Segways que es va fer a la pista esportiva del Mas Clarà va comptar amb la presència de més de 260 joves que van voler provar aquest nou mètode de desplaçament.”

Una altra de les novetats va ser el servei de bar, que va gestionar una entitat del municipi, Arpa de Bec i Colla Sense Vàlvules, després del concurs públic corresponent.

Com cada any, l’últim dia del PIN, a mitja tarda, ens va visitar el carter reial i tots els nens i nenes presents van poder lliurar-li les seves cartes.

Durant aquests quatre dies van passar uns 950 nens i nenes pel Parc Infantil de Nadal de la Bisbal d’Empordà.

* imatges cedides per totbisbal.com