28 maig de 2020 a les 13:06

Període de preinscripcions per als estudis postobligatoris a l’INS la Bisbal

||

Ahir, dimecres, va arrencar el període per fer la preinscripció postobligatòria per al curs 2020-2021 a l’Institut de la Bisbal. Fins al 3 de juny, es poden fer per a les diverses opcions de Batxillerat: Arts plàstiques, Científic tecnològic, Científic biosanitari, Musical i arts escèniques, Social i Humanístic. Des d’ahir, també es pot fer la inscripció per a la nova doble titulació BatxiCicle, que permet l’obtenció de dues titulacions en 3 cursos acadèmics: Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Arts Plàstiques i Disseny en Terrisseria i el Batxillerat Artístic. 

Del 2 al 8 de juny serà quan es podran fer les preinscripcions als Cicles Formatius de Grau Mitjà. A més del CFGM d’Arts Plàstiques i Disseny en Terrisseria, l’INS la Bisbal també ofereix el CFGM Gestió Administrativa Digital, CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència i CFGM Jardineria i Floristeria.

Finalment, del 10 al 17 de juny, serà quan es podrà fer la preinscripció per al Cicle Formatiu de Grau Superior de l’INS la Bisbal. Enguany s’imparteix el CFGS d’Integració Social DUAL.

Per a més informació es pot contactar amb l’Institut de la Bisbal: al telèfon 972 64 00 16, o al correu electrònic b7007300@xtec.cat. També es pot consultar el web de l’INS la Bisbal a través d’aquest enllaç.