18 abril de 2018 a les 9:51

Periodistes italians de la revista IL – Idee & Lifestyle visiten la Bisbal i la seva ceràmica per fer-ne un reportatge

||||

L’Agència Catalana de Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Brava, ha organitzat un viatge de premsa pel mitjà de comunicació italià IL – Idee & Lifestyle a publicar al seu suplement Il Sole 24 Ore. El motiu és per fer un reportatge sobre cultura i tradicions catalanes, sobretot relacionades amb l’artesania. A la província de Girona faran una visita guiada als punts de més interès cultural i un taller de vidrieria, a Begur descobriran la tradició indiana, a Olot la faràndula olotina i també visitaran pobles medievals com Besalú.

Ahir, dimarts 17 d’abril, l’equip de periodistes va arribar a la Bisbal per conèixer la seva tradició ceràmica. Primer van fer una visita del Terracotta Museu per fer la introducció històrica i després van ser en un taller de ceràmica per viure l’art de la ceràmica de primera mà. El reportatge pretén fomentar la Bisbal d’Empordà com a capital de la ceràmica i les activitats de turisme creatiu al voltant de la ceràmica.

Es calcula que valor de tot el reportatge gira al voltant de 275.000 €. Cada mes es publiquen 250.000 exemplars de la revista i arriba a 875.000 persones. Es pot visualitzar el suplement de la revista italiana a través d’aquest enllaç.