21 maig de 2014 a les 0:03

Policies de paisà controlen el compliment de la normativa de tinença d’animals

Aquesta setmana la policia local de la nostra ciutat intensifica la campanya de control per la no recollida de les dejeccions de gossos als espais públics. Per aquesta campanya s’ha reforçat la vigilància ordinària que ja fan els agents uniformats de la policia, amb la presència d’agents de paisà, per controlar de forma més efectiva el compliment de la normativa.

El 1r tinent d’alcalde, Òscar Aparicio manifestava que “Les tasques de vigilància i control de les conductes incíviques, és una de les tasques que realitza habitualment la policia local. Des de fa uns anys es destinen alguns agents de paisà per realitzar de forma més eficient el control d’algunes d’aquestes conductes incíviques com no recollir les defecacions dels gossos a les vies i espais públics, accions que amb policies uniformats resulta molt més difícil de detectar“. 

“En alguns espais públics, l’estat és lamentable, per les conductes incíviques dels propietaris d’aquests animals que no mostren cap respecte ni pels espais públics ni per la resta de conciutadans”

L’any 2013, segons consten en les dades de la memòria policial presentada recentment, la policia local va realitzar 235 actuacions relacionades amb els gossos, de les quals 40 varen ser denuncies per incompliment de l’ordenança de tinença d’animals. (OAP)