21 febrer de 2018 a les 11:12

Ponències i xerrades que es faran al Saló de la Formació, Ocupació i Empresa 2018 de la Bisbal

Falta poc més d’una setmana perquè arrenqui el Saló de la Formació, Ocupació i Empresa 2018, que enguany acollirà la Bisbal d’Empordà per primera vegada. Serà els propers dies 1 i 2 de març al Pavelló Firal, amb l’organització de l’àrea de Promoció i desenvolupament local de l’Ajuntament de la Bisbal i del Consell Comarcal del Baix Empordà.

 El Saló serà un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empreses. L’objectiu del Saló serà dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.

I és que la iniciativa vol ser útil a tots els qui volen formar-se, als qui busquin feina, als qui vulguin treballar a l’estranger, posar en marxa el seu negoci, reactivar la seva empresa, entre molts altres aspectes. És per això que inclourà que inclourà xerrades, conferències, tallers, estands amb atenció personalitzada i un ampli ventall d’activitats gratuïtes. Ja es pot consultar tot el programa de ponències i xerrades a través d’aquest enllaç.

Enguany hi haurà espais d’assessorament (per a persones aturades i emprenedors/es), espais de workshop (per a posar en contacte l’empresariat amb possibles candidats per cobrir llocs de treball), estands, tallers, xerrades tècniques i conferències simultànies en diferents espais. En aquesta edició el Saló comptarà amb una quarantena d’expositors que englobaran diversos àmbits de la formació i l’ocupació. A més a més, a l’espai d’entrevistes s’oferiran prop d’uns 200 llocs de treball dins la comarca i s’oferirà un servei gratuït d’autobusos per tal de garantir que tothom pugui arribar-hi.

Per poder dur a terme el Saló s’ha comptat amb el suport de diversos ajuntaments, entitats i empreses del Baix Empordà i de les comarques gironines com, per exemple, l’Ajuntament de Begur, de Calonge, de Castell-Platja d’Aro, de Palamós, de Pals, de Santa Cristina d’Aro, de Sant Feliu de Guíxols, de Torroella de Montgrí, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, Nexes – Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac, les cambres de comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.