5 gener de 2018 a les 16:02

Posada a punt del Local Social de la Talaia de la Bisbal

||

L’Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent de la Bisbal ja ha ultimat els treballs de condicionament al Local Social de la Talaia. Segons fonts del col·lectiu ha calgut un any de feina per finalitzar la preparació dels tres espais cedits que inclou el local, per tal de poder-hi desenvolupar activitats socials de tota mena. 

A aquesta posada a punt cal afegir-hi el grapat d’activitats que ja fa un any que van duent a terme: propostes tan diverses com tallers d’informàtica, sessions de yoga o punt de lectura. A més, sense anar més lluny aquest dilluns hi aniran representants del nou Espai Jove de la Bisbal, dimarts hi aniran nens i nenes del 6è curs de primària que necessitin reforç per afrontar l’ESO l’any vinent. Dimecres i dijous es continuarà mb els tallers de costura oberts a tothom. Des de l’associació bisbalenca s’ha volgut fer un agraïment especial a l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania i a l’Àrea de Joventut del consistori «per comprendre la necessitat de poder fer servir un espai com aquest pel que faci falta».

I és que feia temps que el col·lectiu de veïnes i veïns del Barri del Convent treballava per fer front a la mancança d’un espai on desenvolupar-se socialment i cultural a la zona sud de la Bisbal. Un cop aconseguit l’espai, l’objectiu era que tothom pugui utilitzar-lo com a sèu pròpia: que entitats, col·lectius i associacions interessades puguin utilitzar l’espai i gestionar-lo.