31 octubre de 2023 a les 17:57

Posada a punt dels tres cementiris del municipi bisbalenc per Tots Sants

Aquestes darreres setmanes la Brigada Municipal de la Bisbal ha intensificat els treballs de manteniment i millores diverses als tres cementiris del terme municipal de la ciutat al seu entorn: la Bisbal, Sant Pol i Castell d’Empordà. Així doncs, s’ha fet manteniment de jardineria,treballs de paleta i neteja general dels espais visitables delcementiri i els seus accessos.

Al Cementiri de la Bisbal cal fer menció especial de la millora de l’accés de vianants, amb la creació d’un nou pas de vianants a la carretera de la Bisbal a Fonteta (amb senyalització tant horitzontal com vertical) i l’ampliació del pas de seguretat per a vianants, així com el especial incís en el manteniment dels bancs de l’equipament, força deteriorats.

Segons el regidor delegat de Cementiris de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, «tenim dues persones tot l’any per tenir cura dels nostres cementiris, que aquests dies s’han reforçat amb la resta de la brigada de serveis, per tenir els equipaments encara més arreglats de cares a la diada de Tots Sants. Hem millorat diversos punts durant aquestes setmanes i programarem les feines per tenir tot l’any aquests espais públics, especialment sensibles, en perfecte estat».