29 abril de 2021 a les 13:11

Posposada al dia 5 de juny la XXX Botiga al Carrer de l’1 de maig de la Bisbal

Ateses les previsions meteorològiques previstes per l’1 de maig, amb pluges generals i continuades, s’ha decidit ajornar la Botiga al Carrer i la resta d’activitats previstes durant tot el dia.  Queden posposades al dissabte 5 de juny de 2021, coincidint amb la Pasqua Granada i les corresponents activitats previstes per la Federació del Comerç de la Bisbal i promovent un efecte multiplicador de dinamització comercial a la població. 

Així, de cares al dissabte 5 de juny, es mantindran totes les activitats programades per part del consistori i la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà que puguin permetre passar un dia sencer en família a la Bisbal. Hi haurà un ampli ventall de propostes i espais per a totes les edats: el trenet turístic amb la visita a les xemeneies industrials de la població, la zona de jocs infantils, les visites guiades i els tallers de torn de ceràmica, Ràdio Bisbal al carrer i la resta d’activitats programades.

D’altra banda, la Federació del Comerç preveu reubicar la campanya Flors pel dia de la mare que a demà, divendres, al matí durant la celebració del mercat setmanal (sempre que el temps ho permeti). Partint del catàleg d’idees per regalar a les mare que va preparar l’entitat i que reparteixen el diumenge 2 de maig sense cap cost addicional, entre totes les comandes rebudes la Federació sortejarà dos vals de 100 euros cada un per intercanviar a les botigues de moda i complements associades a la Federació del Comerç de la Bisbal. Avui, dijous, és el darrer dia que accepten comandes.