20 juny de 2014 a les 22:53

Precaucions per la revetlla de Sant Joan.

|||

  Un any més ens acostem a la nit “màgica” de Sant Joan. Aquesta revetlla tradicionalment es celebra amb fogueres , focs i petards, el que aconsella extremar les mesures de prevenció i precaució.

Com cada any, s’ha fet públic un ban signat per l’Alcaldessa Núria Anglada, que us adjuntem aqui, on es sol·licita la col·laboració de tothom per tenir unes revetlles sense ensurts i es marquen les accions prohbides. Per altra banda s’estableix l’obligació de sol·licitar permís municipal per encendre fogueres.

El Primer tinent d’alcalde i regidor de seguretat ciutadana, Òscar Aparicio, ha manifestat que: “Com cada any els cossos de seguretat es troben en alerta per intentar evitar qualsevol tipus d’incident i dany en persones i patrimoni. Aquesta nit hauria de ser de diversió i xerinola en tots els actes, privats, o públics, que es realitzen a la nostra ciutat. Els cossos de seguretat vetllaran per a què es respectin les normes elementals de precaució que estableixen tant el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya com el ban d’alcaldia”

 

Adjunts trobareu els diferents díptics amb mesures de precaució i prevenció editats pel Departament d’Interior. (OAP)