16 març de 2012 a les 10:05

Presentació de 500 raons per parlar català””

El dimecres 14 de març, a 2/4 de 9 del vespre,  una seixantena de persones van assistir a la presentació de 500 raons per parlar català, de David Pagès i Cassú, al vestíbul del Mundial de la Bisbal d’Empordà.

M. Dolors Figueras, tècnica de l’Oficina de Català del municipi, va presentar l’autor del llibre, i Marta Carol, regidora de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal, va dedicar unes paraules d’agraïment als participants en el Voluntariat per la llengua”.

Tot seguit va ser el torn de David Pagès, que va presentar el seu llibre amb l’ajuda d’algunes de les 500 raons per parlar català que s’hi poden trobar.

Van acabar d’arrodonir la presentació set alumnes i aprenents, que van llegir alguns fragments del llibre, i M. Dolors Figueras, que va llegir un fragment del pròleg.

Per tancar l’acte, que va servir alhora de cloenda de la 13a edició de “Voluntariat per la llengua” i d’inici de la 14a, Sandra Camps, dinamitzadora comarcal del programa, va presentar les 18 parelles que participaran en el programa fins al mes de juny.

Finalment, David Pagès va signar llibres a les persones assistents que l’hi van comprar i tothom qui ho va voler va deixar per escrit la seva raó per aprendre català.