8 març de 2013 a les 10:58

Presentació de la XVI edició de Voluntariat per la Llengua a la Bisbal

Voluntaris i aprenents de la Bisbal es van trobar ahir a les 20.30 h al vestíbul del Mundial. L’objectiu de la trobada era doble. Per una banda, explicar en què consisteix el programa de Voluntariat per la Llengua a les persones que hi participaran per primera vegada. Per l’altra, que els voluntaris i aprenents que han fet 10 hores des del mes de novembre compartissin com havia anat la seva experiència.

Tot seguit, es van presentar les activitats previstes per l’Oficina de Català per als propers mesos: la presentació de la campanya “Jo el parlo”, el proper 20 de març; la posada en marxa del Voluntariat per la Lectura; les Tertúlies de Voluntariat, que s’iniciaran també aquest mes de març; la 3a xerrada del cicle “Vol(t)em per”, que estarà dedicada al Marroc i que tindrà lloc el 10 d’abril; la nova edició dels Poemes del Món, i la visita a l’Escola de Ceràmica, programada per al mes de maig. També es va fer difusió de la sortida comarcal a la subhasta del peix de Palamós que es farà el 5 d’abril.

Finalment, es van presentar les parelles que participaran a la 16a edició del programa i se’ls va oferir un petit piscolabis que va facilitar que voluntaris i aprenents tinguessin un primer contacte.