4 febrer de 2020 a les 11:43

Presentació de l’Entesa del Baix Empordà al Teatre Mundial de la Bisbal

El proper dimecres 5 de febrer, a les 20 h, el Teatre Mundial de la Bisbal acull la presentació de l’Entesa del Baix Empordà. Anirà a càrrec de Lluis Llach i servirà per marcar el tret de sortida de la nova etapa que iniciarà la plataforma creada des del Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent, promoguda a l’inici de la legislatura pel President de Generalitat de Catalunya, Quim Torra. 

L’Entesa del Baix Empordà vol tenir representació de les entitats i les associacions d’arreu de la comarca. Serà a través de la xarxa d’Enteses que s’està acabant de crear, la del Baix Empordà entre elles, a través de la qual tindrà veu la ciutadania tot participant en els Debats Ciutadans que s’iniciaran a finals de febrer arreu del territori.

«S’estan posant els pilars d’una República, de la República Catalana, i un Debat Constituent impulsat des del poble és l’eina indispensable i transcendental, de reconeixement internacional, que requereix la participació ciutadana», argumenta l’organització. «Per això es necessari que aquest dimecres hi sigui tothom, representant tota la comarca, des de les entitats, les associacions i la pròpia ciutadania», conclou la convocatòria.