25 setembre de 2019 a les 12:49

Presentació del llibre ‘Canteu, canteu, ninetes’ de Blai Manté, II Premi Empordà de Novel·la

|

El periodista mataroní Blai Manté va guanyar el II Premi Empordà de Novel·la amb la obra Canteu, canteu, ninetes, la seva primera novel·la de ficció. Si bé l’abril passat la Biblioteca Lluïsa Duran va acollir el lliurament del guardó, aquest dijous 26 de setembre a les 20 h s’hi presentarà el llibre. L’acte comptarà amb l’assistència del mateix autor i del coordinador del Premi i escriptor, Jordi Imaz.  

Manté, vinculat al món del periodisme, considera que l’obra és «realisme de proximitat» amb un notori caràcter «semibiogràfic». El guanyador de la segona edició del Premi Empordà de Novel·la va explicar que el llibre gira al voltant de sentiments universals, tractats a través de la ficció i l’humor.

Més de mig centenar d’obres es van presentar a la segona edició del Premi Empordà de novel·la que s’organitza al municipi de la Bisbal d’Empordà. L’organització va recordar que l’any passat es van presentar set novel·les. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’editorial Brau Edicions i va néixer el 2017 amb la col·laboració entre Edicions Fahrenheit 45 i l’Àrea de Cultura del municipi baix-empordanès. L’any passat el premi va ser per a Josep Pastells, amb la novel·la Sang Blava