21 març de 2017 a les 19:23

Presentació del llibre ‘El riu encès’ de Miquel Martín

El riu encès
de Miquel Martín

Hi intervindran: Olga Cercós (actriu), Maties Carreras (fotògraf i autor de la foto de la coberta) i Miquel Martín (autor)

Sinopsis: El riu encès recorre la ciutat de Girona i els pobles de la Vall de Camprodon a través d’uns personatges marcats per la pèrdua o l’absència dels éssers més estimats: un pare, una mare, un germà. Són, doncs, persones desorientades, corcades per una gran buidor. De vegades, fugen i s’amaguen, però d’altres també cerquen la felicitat amb passió o lluiten fins al límit de les seves forces. Com un riu que ho arrossega tot, travessen camins inesperats i tortuosos fins que, un bon dia, les seves vides es creuen i totes les peces comencen a encaixar: mentides i veritats, pors i silencis, amenaces i traïcions. Amb una prosa rica i suggeridora, plena de lirisme, El riu encès ens submergeix en els replecs més amagats, més foscos o més reveladors de l’existència fins a sacsejar les nostres creences o conviccions. Ens mostra, ras i curt, la paradoxa vital amb tots els seus matisos, com un mirall en qual ens podem veure reflectits.

Miquel Martín i Serra ha escrit una novel·la intensa, bellíssima, a voltes dura i colpidora, però sempre emocionant i lúcida. (El cep i la nansa Edicions)

Data: Divendres, 24 de març del 2017, a les 20h
Lloc: Amfiteatre del Mundial

Organitza: Àrea de Cultura

Més informació a l’agenda cultural de la Bisbal d’Empordà.