1 abril de 2024 a les 7:00

Presentació del Pla d’Accions per a les zones d’activitat econòmica del Pla Estratègic per impulsar la col·laboració amb el teixit empresarial

El passat 19 de març es va celebrar la presentació del pla d’accions destinat a dinamitzar les zones d’activitat econòmica (ZAE) del pla estratègic de Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret. L’objectiu principal de la trobada era doble: exposar el pla d’accions en sí mateix, i en segon lloc, incentivar les empreses dels polígons industrials a formar una associació, considerada una eina efectiva per fomentar la col·laboració entre els sectors públic i privat.

La iniciativa va tenir una molt bona acollida, i el balanç dels empresaris va ser molt positiu. Durant la jornada, es va estimular la participació dels assistents a través de diverses preguntes que ens van ajudar a prioritzar els reptes que més preocupen a les empreses, i que ordenats per importància, van ser: formació i talent; mobilitat i accessibilitat; infraestructura i obra civil; i seguretat i ciberseguretat. L’acte va ser conduit per Dani Sabater, cap de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal; Quim Gudayol, gerent de Nexes Forallac; i Estel Sleep, AODL i tècnica de polígons de l’àmbit del pla estratègic.

Aquestes jornades permeten consolidar i ajustar les estratègies per a millorar l’entorn empresarial de manera significativa en els polígons de l’àmbit del Pla estratègic. Es preveu que properament hi hagi progressos i noves fites en aquest projecte de dinamització empresarial: caldrà seguir-ho de ben a prop.